Hacamat kursu denildiğinde artık ONLİNE Hacamat kursları duyuruları var..

Hacamat – Sülük Eğitimleri artık online duyuruları çok sık görülür oldu.

Zoom üzerinden tarihçesinden başlayarak teoriik eğitimde faydalarını öğrenip bende yaptırırsam faydasını görür müyüm niyetiyle hacamat kurslarından faydalanmak isteyenlere hitap eden bu duyurulara sağlık sektörü çalışanları ve hacamat ve sülük ile alakalı şifa yönlü bilgilere ulaşmak isteyenler çok ilgi gösteriyorlar.

Peki gelelim Hacamat – Sülük Eğitimi, hacamat ve sülük kursu online olur mu sorularına ?

Online teğitimler tüm dünyada covid 19 pandemi sonrasında büyük ilgi görmesi sonrasında birçok eğitim alanında hatta iş dünyasında yer bulan bir uygulama şekli oldu. Eğitimlerin birçoğu yüzyüze olmayı gerektirirken, bazılarıda internet üzerinden online yapılabilmesine olanaklı olmaya başladı.

Online eğitimlerde aslında yüz yüze verilen eğitimlerden farklı olmayıp HACAMAT KONUSUYLA ilgili gerekli doğru bilgileri edinebilmenize imkanlar verir. Hacamat kursu veya hacamat eğitimi adı altında düzenlenen bu seminerde, uygulamaya yönelik bir gereklilik ve mecburiyet söz konusu olmadığı için yüz yüzeden farklı bir bilgilendirme olmadığı ifade ediliyor ve içerik bakımından da aynı konular sanal ortamda nalatılıyor..

O nedenle sadece bilgi verme amacı taşıyan bu seminerlere ön bilgi almak amacında olan tıp doktorları ve sağlık sektörü personelleri ilgi gösterip tercih ederken ; sonrasında yasal koşulların öngördüğü özelliklere sahip olan kişiler ( tıp doktorları ve diş hekimleri ) Sağlık Bakanlığı Onaylı İzinli Uygulamalı Sertifikalı HACAMAT Eğitim adı altında düzenlenen resmi hacamat kursları veya sülük kurslarına katılarak UYGULAYICI olabilme ehliyetine sahip olabiliyorlar..